Mire hívunk?

Szeretnéd minél tartalmasabban megélni az egyetemista mindennapokat? Mire hív a Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség?

  • Várunk minden vasárnap 19:30-kor a Debreceni Megtestesülés Plébánián (4032 Debrecen, Borbíró tér 9.) az egyetemi lelkészség szentmiséjére!
  • Csatlakozz a közösségi alkalmainkhoz szerdánként 19 órától szintén a Megtestesülés Plébánián!
  • Amennyiben szeretnél egy személyes beszélgetést, vagy lelkivezetésre van szükséged, keresd Törő András egyetemi lelkészt minden szerdán 15 és 17 óra között a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégiumban (4028 Debrecen, Simonyi út 38.)! Előzetes egyeztetés a delelkes@dnyem.hu címen.
  • Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a fiatal felnőtt csoportunk találkozóit minden hónap 1. és 3. vasárnapján 18 órától a Megtestesülés Plébánián, ahová várjuk mindazokat, akik még fél lábbal az egyetemen, vagy már fél lábbal a munka világában, a családi élet útján járnak.

Soron következő lelki, közösségi, hitéleti és szakmai programjainkról naprakészen a delelkes.dnyem.hu vagy a facebook.com/delelkes oldalakon tájékozódhattok. A hétköznapokban elérhetőek vagyunk a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégiumban, ahol bármikor örömmel várunk egy személyes találkozásra, kikapcsolódásra! Keress minket bátran!