Vigyázz! Kész! Nagymaros!

Miért vannak veszteségek az életben? Miért olyan nehéz az elengedés? Hogyan lábaljak ki a nehézségből? Mi a bűnbánat szerepe? Van-e lehetőség a továbblépésre, és mi ehhez a megoldás? Te is biztosan feltetted már ezeket a kérdéseket egy-egy élethelyzetben. Fontos ilyenkor tudatosítani, hogy Isten jelen akar lenni a hétköznapjainkban: örömeinkben és veszteségeinkben is!

Ennek a valóságnak a megtapasztalására hívunk benneteket 2019. május 18-án Nagymarosra! A Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség és a Megtestesülés Plébánia közös utazást szervez a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra, ahová várjuk az egyetemistákat és minden érdeklődő fiatalt! A találkozón számos élményben, találkozásban, kérdésben és válaszban lehet részed. Ezeket segítik a napindító gondolatok, előadások, fakultációk különböző témákban, lehetőségek az atyákkal való személyes beszélgetésekre, zenék, dicsőítések, szabadtéri szentmise vagy egy kiadós séta a Duna-kanyarban. Mit kell tenned a jelentkezéshez?

1. Regisztrálj ezen felületen május 5-ig: REGISZTRÁCIÓ

2. A regisztrációt követően e-mailben értesítünk benneteket az utazás és a program részleteiről! Amit fontos előre látni: az egynapos találkozóra közösen utazunk busszal, kora reggeli indulással és esti érkezéssel. Az utazás költsége: 2000 Ft/fő. (Természetesen, amennyiben ez bárkinek fennakadást okoz, jelezze bátran, és találunk megoldást!)

3. Vigyázz! Kész! Nagymaros!

Amennyiben bármilyen kérdésed van, bátran keress bennünket ezen az e-mail címen: delelkes@dnyem.hu, vagy ezen a telefonszámon: +36 30 998 1425.

One Comment on “Vigyázz! Kész! Nagymaros!”

Comments are closed.