BElépő Tábor

A Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség tábort szervez a Debreceni Egyetem leendő és jelenlegi hallgatói számára, melynek célja a lelki hangolódás az egyetemista mindennapokra.

Időpont: 2019. augusztus 18-22.

Helyszín: Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium (4028 Debrecen, Simonyi út 38.)

Jelentkezés augusztus 11-ig: delelkes.dnyem.hu/belepo/jelentkezes/

Elérhetőség: delelkes@dnyem.hu

Mi az egyetemi lelkészség feladata? Újra és újra megtalálni azokat a mozzanatokat és területeket, ahol be lehet lépni abba a dinamikusan fejlődő valóságba, amely egy fiatal életét jellemzi, ahol jelen akar lenni az Isten. Megtalálni, felfedezni és megélni a jelenlétet. A Belépő tábor erre a jelenlétre, ezekre a mindennapi és nem mindennapi helyzetekre ad választ. Mire számíthatsz a táborban? Praktikus tanácsok, hasznos gyakorlatok a tanulmányokhoz, önismeret, Isten-kapcsolat, közösség, beszélgetések, zene, papok és lelkészek, Debrecen felfedezése, augusztus 20-ai forgatag és karnevál, valamint sok kikapcsolódás vár rád, ha velünk tartasz!

Milyen kihívásokat tartogat egy új életszakasz? Hogyan hozzak jó döntést? Mi a hallgatói élet mozgatórugója és mi a célom?  Hogyan legyek része egy új közösségnek? Hogyan építsek emberi kapcsolatokat, miközben helytállok a tanulásban és nyakamon a vizsgadrukk? Hogyan vegyem a stressz akadályait? Hogyan lehet része Isten az egyetemista hétköznapjaimnak? Meg tudom-e élni a hitet világi környezetben is?

Neked is van kérdésed? Jelentkezz, és gyere el erre a néhány napos hangolódásra, hogy szeptemberben tapasztalatokkal, bátran és jó kedvvel lépj be a hallgatói hétköznapok ajtaján egy olyan élethelyzetbe, ahol kinyílik előtted a világ! A világ, amely számtalan lehetőséget és ajándékot tartogat számodra.

Várunk szeretettel, hogy együtt töltsük meg tartalommal és élményekkel az egyetemista éveket!