3 percben az erényekről: 4 részes videósorozat Németh István atyával

„Szeretnénk azt, hogy jobb legyen az életünk. Rengeteg taktikát kipróbálunk azért, hogy az életünk szebbé váljon. Négy alkalmon keresztül egy nagyon ősi technikára szeretném felhívni a figyelmet, ami már sokaknál bevált. Próbáljunk meg erényes életet élni!”

Németh István atya gondolatait tolmácsoljuk nektek négy héten keresztül, amelyben arra hív meg mindenkit, hogy elmélkedjünk a sarkalatos erények –  az okosság, igazságosság, mértékletesség és lelki erősség – mondanivalóiról, az erényekről, mint a jobbá válás eszközeiről.

Hétfő esténként látogassatok el a lelkészség Facebook oldalára, ahol megtekinthetitek videóüzeneteinket! A 3 percben az erényekről c.  sorozatunk kapcsán azt a kihívást fogalmaztuk meg, hogy az adott héten kiemelten figyelünk arra az erényre, amelyről hétfőn este elmélkedtünk.  Csatlakozz hozzánk, és vizsgáljuk meg együtt milyen szerepet kap a hétköznapjainkban az okosság, az igazságosság, a mértékletesség és a lelki erősség! Hétfőn kezdünk, indítsd te is velünk a hetet!