Adventúra?! Tarts velünk!

Túl elfoglalt vagy? Nem tudsz lassítani? Ideje megtörni a rohanást, különben a rohanás tör meg téged! Tarts velünk december 7-én, hogy közösen éljük meg advent, a jelenlét és a várakozás üzenetét.

Mire hívunk? Fél nap a természetben, önmagaddal és közösségben. Hogyan? Csendben és beszélgetések kíséretében, imában és gondolatokban.

Mi vár rád? Lelkigyakorlatos gyalogtúra Lillafüred környékén. A program lelkivezetője Törő András, egyetemi lelkész, aki a lépéseket rövid elmélkedésekkel kíséri.

Részletek és jelentkezés:

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy kattints a JELENTKEZÉS felületre, és részvételi szándékodat december 1-g jelezd számunkra! Az űrlap kitöltésével már regisztrálsz a programra, amelyet december 1-jét követően válasz e-mailben ismét megerősítünk! December 7-én reggel  7:30-kor indulunk a Megtestesülés Plébánia elől (4032 Debrecen, Borbíró tér 9.) közösen, autóbusszal. Kérjük, hogy időben, indulás előtt 10 perccel érkezz meg a helyszínre! Hozz magaddal a délelőtt idejére elegendő enni- és innivalót, illetve ne feledkezz meg kényelmes, gyalogláshoz alkalmas öltözetben érkezni! A túrát követően vendégünk vagy egy ebédre. A debreceni visszaérkezésre kb. 17 órakor számíthatsz. A program rossz idő esetén sem marad el! Ez esetben néhány módosítással, de megtartjuk a lelkigyakorlatos kirándulást.

Amennyiben bármilyen kérdésed van a programmal kapcsolatban keress bennünket a +36 30 998 1425 telefonszámon, vagy a delelkes@dnyem.hu e-mail címen!

One Comment on “Adventúra?! Tarts velünk!”

Comments are closed.