Táncház a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégiumban

A Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium 2021. november 11-én rendezi meg Táncház c. programját, amely az intézmény 2021/22-es tanévének őszi nyitott, szabadon látogatható eseménye.

A rendezvény célja, hogy megnyissuk a kollégium kapuit a Debreceni Egyetem polgárainak, akik számára találkozási ponttá, élménnyé formálódhat az intézményünk, valamint annak közössége. A program további célja, hogy a fiatalokban előmozdítsuk a rácsodálkozás készségét a magyar kultúrára. Ezen értékek felismeréséhez járul hozzá a táncház, amelynek során a néptánc mozzanatait kívánjuk előhívni a résztvevőkben. 

A programról bővebben: 19 órakor kapunyitás, majd 19:30 –kor köszöntőt mond Törő András, egyetemi lelkész, a kollégium igazgatója, ezt követően kezdetét veszi a táncház, 21 órától pedig a kötetlen mulatság mindaddig, amíg kedvünk tartja. A rendezvény pontos helyszíne: 4028 Debrecen, Simonyi út 38. A belépés ingyenes, nem kötött regisztrációhoz.

Kérjük, hogy védettségi igazolványodat is hozd magaddal! Amennyiben további kérdésed van a programmal kapcsolatban, keress bennünket bátran a következő elérhetőségen: Márta László, +36 30 902 7459, szentlaszlokollegium@gmail.com!