„…Az ember életében a legnagyobb, amit elérhet, amit alkothat az a gyermek”

Taskó Rodrigó vagyok két gyönyörűséges hercegnő édesapja. Gyerekkorom óta megvan az Istenben való hitem, részben családomtól, nagyszülőktől eredően. 2012-ben ez a hit igazán megerősödött bennem, s kerestem, hogyan tudnék közelebb és közelebb kerülni Istenhez. Nagyon pörgős és feszített tempójú életet élek, de rengeteg csoda történt már velem, s számtalan álmom valósult már meg, amelyeket mind Istennek köszönhetek.

Fiatal korom óta nagyon szeretem a gyermekeket, s mindig vágytam saját gyermekre.

Hiszem, azt vallom, hogy az ember életében a legnagyobb, amit elérhet, amit alkothat az a gyermek, s nem a pénz, a hatalom, mint ahogyan azt a mai világ egyes emberei hiszik.

Isten áldása is kell azonban ahhoz, hogy megismerjük a gyermek örömét. Mind a két kislányom születésénél ott volt a Mindenható, amikor először egymás szemeibe néztünk. Minden nap többször imádkozom, s a legfontosabb, hogy minden nap többször hálát is adok a gyermekeimért, a családomért, az életemért. Feleségemmel mindent megteszünk, hogy felelős szülőként úgy neveljük a gyermekeinket – Isten és a Benne való hitünk segítségével-, hogy a későbbiekben bennünket, szülőket, valamint embertársaikat egyaránt szeressék és tiszteljék, mindemellett pedig segítsék a rászorulókat, illetve jóakaratú emberekké váljanak.