ELSŐ LÉPÉS – párkereső alkalomra hívjuk a keresztény fiatalokat!

„Nagyon nehéz manapság ismerkedni.”
„Kevés olyan alkalom van, ahol a keresztény fiatalok kifejezetten párkeresés céljából találkozhatnak egymással.”
„Olyan jó lenne hasonló értékrendű fiatal nőket/férfiakat megismerni az online világon kívül is…”
Benned is megfogalmazódtak már ezek a gondolatok?  Te is szeretnéd megtalálni a társadat? Szeretnél végre úgy beszélgetni valakivel, hogy nem tabu az, hogy milyen szándékkal vagytok jelen a beszélgetésben? Akkor gyere el, és tarts velünk április 27-én! Tedd meg az első lépést a találkozás felé! Ami biztos: lehetőséged lesz más fiatal keresztényekkel beszélgetni, a small talk szintjén túl is. Sőt, esélyed van arra, hogy az alkalom során megtaláld a leendő párodat, vagy akár a leendő férjedet/feleségedet is.
Amire számíts: beszélgetésindítók, a másik megismerését szolgáló játékos feladatok, kérdések, témák. Mindez pedig egy olyan környezetben, ahol a résztvevők csapatát veled hasonló gondolkodású és életkorú fiatalok alkotják.
Kedvet kaptál a programhoz?
Akkor jelentkezz a regisztrációs űrlapunk kitöltésének segítségével IDE kattintva! A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2024. április 17. (szerda). Kérdés esetén keress minket bizalommal az elso.lepes2024@gmail.com címen!
Bátorítunk a részvételre, tartozz bármelyik keresztény felekezethez is! Reméljük, hogy találkozunk! Ha te esetleg nem is vagy érintett, de megosztod a barátaiddal, ismerőseiddel, akiket érdekelhet, azt megköszönjük!
A találkozás reményében:
Az „ELSŐ LÉPÉS” csapata