Felvételit hirdet a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium a 2022/23-as tanévre!

Felvételit hirdet a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium a 2022/23-as tanévre, azon egyetemista fiúk számára, akik egyetemi éveiket egy tartalmas, dinamikusan fejlődő, családias közösségben szeretnék eltölteni. Szeretettel várjuk azon fiatalok jelentkezését, akik elhivatottak egy fiatalos keresztény közösség építésére, valamint a mindennapok során szeretnék megélni keresztény hitüket. A Szakkollégiumba a Debreceni Egyetem bármely nappali tagozatos képzésén résztvevő hallgató jelentkezhet.

A fiúk számára fenntartott kollégium a hit és a tudomány közös nevezőjeként működik Debrecen városában. Az intézmény éppen ezért szorosan együttműködik a Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészséggel, amelynek feladata, hogy újra és újra megtalálja azokat a mozzanatokat és területeket, ahol be lehet lépni abba a dinamikusan fejlődő valóságba, amely egy fiatal életét jellemzi, Isten jelenlétében.

A Szakkollégium Debrecen város legpatinásabb részén található. A Nagyerdő közepén 2013-ban épült villaépület, alkalmas otthonként szolgál az egyetemista ifjak számára az itt tartózkodásuk során. A Kollégium 2, illetve 3 ágyas szobái, valamint a közösségi terei, kényelmes és nyugodt körülményeket biztosítanak a hatékony tanulásra, pihenésre és kikapcsolódásra.

 

A felvételi eljárás az alábbiak szerint történik:

– A Felvételiző beküldi a felvételi űrlapot 2022. augusztus 03-ig.

– A felvételi űrlap beküldése után, a Felvételiző e-mailben (szentlaszlokollegium@gmail.com) elküldi a kötelezően benyújtandó dokumentumokat.

– Sikeres jelentkezés esetén, a Felvételiző válaszüzenetet fog kapni a Felvételi Bizottságtól (amennyiben a jelentkezést követő 3 napon belül nem kap választ, kérjük, Kollégánkkal vegye fel a kapcsolatot a +36 30 902 7459-es telefonszámon)

– A beküldési határidő lejárta után, a Szakkollégium szóbeli elbeszélgetésre bekéri a Felvételizőt, melynek időpontjáról e-mailben értesítjük.

– A szóbeli felvételit követően a Szakkollégium 24 órán belül hivatalosan is értesíti a Felvételizőt a felvételi eredményéről.

A felvételi űrlap és a kötelezően benyújtott dokumentumokról bővebb tájékoztatás IDE kattintva elérhető!

Isten áldásával, sikeres felvételit kívánunk!