Lélekérintő – online személyes találkozás

A jelen hétköznapokban különösen gyakran szemben találjuk magunkat a laptop, a tablet vagy a telefon képernyőjével. Arra hívunk most benneteket, hogy ne csak az érintőképernyők világában éljünk, hanem lelkünk megérintésére is figyeljünk.

Törő András egyetemi lelkész egyik útravalójában így fogalmaz:

Mitől is leszek én hasznos? Nem attól leszünk hasznosak, hogy tesszük az értékesebbnél értékesebb teendőket. Nem mi tesszük magunkat értékessé, hanem az Isten tesz bennünket azzá. Ha erre figyelünk, akkor felfedezzük a tett és a létezés közötti  különbséget.  A puszta létezést, a jelenlét értékét.

Ennek a jelenlétnek és a létezés csodájának megtapasztalására hívunk benneteket, méghozzá online találkozáson keresztül. A járvány kritikus időszakában korlátozott a személyes találkozásokra és beszélgetésekre alkalmas tér és idő. Éppen ezért örömmel ajándékozunk számotokra egy olyan lehetőséget, amelynek keretében online úton tudunk személyesen, könnyedebb és elmélyültebb formában is beszélgetni, jelen lenni.

Törő András, egyetemi lelkész bátorítására hirdetjük mindenki számára az online személyes találkozás lehetőségét. Amennyiben szeretnél beszélgetni a hétköznapok örömeiről, kihívásairól, feltennéd a mindennapi és nem mindennapi kérdéseidet, vagy csak találkoznál, hogy lélekben erősödj, keresd az online beszélgetés útját. Hogyan? Vedd fel András atyával a kapcsolatot a delelkes@dnyem.hu e-mail címen, egyeztessetek időpontot és online felületet a találkozáshoz! (A beszélgetés keretében gyónásra nincs lehetőség.)