Egy nap jelenlét: miért gyere Nagymarosra?

Feltetted már magadnak a kérdést, hogy miért vannak az életedben zsákutcák, veszteségek, bánatok, betegségek? Miért vannak olyan tervek, amelyek nem íródnak tovább?

Isten akkor teszi tönkre a terved, amikor látja, hogy a terveid tönkretesznek téged.

Válaszok. Közösség. Tartalom. Élmény. Találkozás Istennel. Ezek várnak rád, ha velünk tartasz 2019. május 18-án! A Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészség és a Megtestesülés Plébánia közös utazást szervez a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra, ahová várjuk az egyetemistákat és minden érdeklődő fiatalt! Mire hívunk tehát? Egy nap megtöltve tartalommal, élménnyel, találkozással, imával, kérdésekkel és válaszokkal, útravalókkal, előadással, közösségi és személyes beszélgetésekkel, zenével, dicsőítéssel, szabadtéri szentmisével, sétával a Duna-kanyarban.

Mit kell tenned a jelentkezéshez?

1. Regisztrálj ezen felületen május 5-ig: REGISZTRÁCIÓ

2. A regisztrációt követően e-mailben értesítünk benneteket az utazás és a program részleteiről! Amit fontos előre látni: az egynapos találkozóra közösen utazunk busszal, kora reggeli indulással és esti érkezéssel. Az utazás költsége: 2000 Ft/fő. (Természetesen, amennyiben ez bárkinek fennakadást okoz, jelezze bátran, és találunk megoldást!)

3. Vigyázz! Kész! Nagymaros!

forrás: facebook.com/nagymarositalalkozo

Amennyiben bármilyen kérdésed van, bátran keress bennünket ezen az e-mail címen: delelkes@dnyem.hu, vagy ezen a telefonszámon: +36 30 998 1425.

Facebook esemény: Nagymarosi Ifjúsági Találkozó

További hivatkozás: Vigyázz! Kész! Nagymaros!